04 11 2021

Takim me profesionistët shëndetësor të Fushë Kosovës

Nga takimi i nënkryetares së Lëvizjes VETËVENDOSJE!, njëherit edhe deputete në Kuvendin e Kosovës, znj. Fatmire Kollqaku- Mullhaxha, me profesionistë shëndetësor. Në këtë takim u diskutua në lidhje me problemet në fushën e shëndetësisë në komunën e Fushë Kosovës, si dhe u diskutua në lidhje me programin qeverisës të LVV-së për mandatin 4- vjeçar, për komunën e Fushë Kosovës.

#bashkëpërfushëkosovën

#enverbajçinca144

Kontribo