05 12 2022

MITROVICË, TAKIM ME QYTETARË: PREZANTIMI I BUXHETIT TË KOSOVËS PËR VITIN 2023

Kryeministri Kurti tha se Buxheti i planifikuar për Komunën e Mitrovicës, për vitin 2023 është mbi 25 milionë euro, dhe së bashku me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati diskutuan më në detaje se si dhe ku është paraparë ndarja e buxhetit për këtë komunë.

Kontribo