30 09 2021

Takim në Gaçkë të Ferizajit

Në takimin e mbajtur në Gaçkë morën pjesë Kryekuvendari Glauk Konjufca, kryetari i ardhshëm i Ferizajt, Valon Ramadani, deputetët Enver Haliti dhe Shqipe Metaj-Isufi, si dhe kandidatët për asamble komunale Mensur Sejdiu, Hysnije Shamolli dhe Edita Jashari.

Edhe këtu, ashtu si në shumë fshatra të tjerë gjithandej, na u dëshmua edhe një herë se ky tetor nuk shënon vetëm fitoren e Lëvizjes, por të të gjithë qytetarëve, për të cilët nevoja për ndryshim është jetike, ndryshim ky që vije e formësohet vetëm me Lëvizjen, si shpresa e vetme, e nevoja e domosdoshme.

Kontribo