26 03 2014

Takimi me Ambasadorin e Mbretërisë së Suedisë

Sot kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! Albin Kurti, dhe nënkryetarja Aida Dërguti, pritën në takim z. Mats Staffanson, Ambasadorin e Mbretërisë së Suedisë, për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni të shoqëruar nga drejtuesi i Misionit të Suedisë në Kosovë z. Henrik Nilsson.

Gjatë këtij takimi u diskutua për situatën dhe zhvillimet aktuale politike në Kosovë dhe rajon.

Vëmendje e veçantë iu kushtua sundimit të ligjit dhe drejtësisë e po ashtu dhe çështjeve të reformës zgjedhore me theks në zgjedhjet parlamentare që priten të mbahen gjatë këtij viti.

Gjatë diskutimit në këtë takim u cekën disa nga prioritetet e programit qeverisës të Lëvizjes VETËVENDOSJE! si dhe u diskutua për nevojën e bashkëpunimit konkret të mëtejshëm duke intensifikuar takimet mes të dyja palëve.

26 mars 2014
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo