12 09 2019

Shtabi zgjedhor takohet me kandidatët e listës fitimtare të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Shtabi zgjedhor dhe kandidatët nga Lista fitimtare, ajo e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, e mbajtën sot një takim të përzemërt, motivues e mobilizues. Mes shumë diskutimesh e bashkëbisedimesh, nisi një punë e përbashkët, e cila do të na shoqërojë deri në 6 tetor, kur së bashku do ta festojmë fitoren tonë dhe për Kosovën, kthesën e madhe kah e mbara!

Kontribo