10 10 2021

Të rinjtë do e vulosin fitoren e 17 tetorit!

Në takimin me disa prej të rinjve të komunës tonë, u njoftuam me problemet që ata kanë, duke filluar me mungesën e literaturës në bibliotekën e qytetit, mungesën e terreneve rekreative, mosmbështetjen komunale, si dhe shumë shqetësime të tjera që ata kanë.

Kandidati për kryetar Alban Hyseni u zotua se pas 17 tetorit, kur në krye të komunës të jetë Lëvizja VETËVENDOSJE!, vëmendja do të kthehet kah rinia. Do të merren të gjitha masat në përmirësimin e cilësisë në mësim dhe mësimdhënie, do të krijohen terrene sportive, do pasurohet biblioteka me tituj të rinj, do të krijohet fondi për ndërmarrës të rinj, si dhe do të bëhen politika të tjera në interes të të rinjve. Bashkë fitojmë, bashkë qeverisim!

#Përtëgjithamoshat

Kontribo