13 10 2021

Të rinjtë e Ferizajit janë për ndryshim

Kryetari i ardhshëm i Ferizajt, Valon Ramadani dhe kandidatët për asamble Mensur Sejdiu, Valmira Zhitia-Selimi dhe Arbërie Sadiku, u takuan me të rinj e të reja, për të diskutuar për nevojat me të cilat përballen tash e sa vite dhe zgjidhjet të cilat duhet t’u ofrohen pa humbur kohë, për të cilat qeverisja jonë do të punoj e do të angazhohet maksimalisht.

#BASHKËQEVERISIM

#VALONIpërKRYETAR

Kontribo