26 09 2022

Të zgjedhurit e 26 Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Dje përmes parimit një anëtar-një votë anëtarët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! zgjodhën kryetarin e LVV-së, GVV-së dhe RVV-së, në nivel të tretë, po ashtu në 26 qendra ata votuan edhe për organet e njëjta për nivelin e dytë organizativ, atë të qendrave. Strukturat e reja të dala nga këto zgjedhje përfaqësojnë gjerësinë e Lëvizjes tonë, drejtimin e saj progresist dhe fuqinë organizative si subjekti më i madh politik në vend.

Në këtë album mund t’i gjeni të zgjedhurit për secilën prej 26 Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Urojmë edhe njëherë të zgjedhurit, dhe u dëshirojmë punë të mbarë.

Kontribo