24 06 2022

Telegram ngushëllimi familjes Pozhari

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, z. Albin Kurti sot nëpërmjet një telegrami i ka shprehur familjes Pozhari ngushëllimet e tija më të thella.

“Ardoniti ishte shembulli i të riut atdhedashës e dashamirës. Të tillë do ta kujtojmë përherë. Me vullnetin e këmbëngulësinë që e pati gjithmonë, ai luftoi për jetën deri në momentet e fundit dhe fitoi zemrën e admirimin e secilit që e njihte apo kishte dëgjuar për të” tha ndër të tjera Kryetari Kurti në letrën e tij.

Edhe ne si Lëvizje VETËVENDOSJE! duam t’i shprehim edhe njëherë ngushëllimet tona dhe t’i ndajmë fjalët më të veçanta për aktivistin dhe shokun tonë i cili ishte përherë shembull.

Ardoniti u prehtë në paqe!

Ngushëllime familjarëve, aktivistëve e të gjithë shoqërisë që e njohën e që nuk do ta harrojnë kurrë!

Kontribo