04 10 2021

Tërsteniku i Vitisë ka ndarë mendjen për numrin 144!

Kryetari në ardhje Dr.sc. Arsim Ademi dhe deputeti Nijazi Isaku, zhvilluan takim në Tërstenik, nga ku është edhe kandidati për asamble komunale Nexhat Halili. Entuziazmi i këtyre banorëve për ndryshimet është i madh, aq sa e dëshmoj edhe prezenca e tyre e madhe.

Kryetari në ardhje prezantoi në pika të shkurtëra programin qeverisës, njëherit dëgjoi edhe për problemet e tyre elementare, të cilat përkundër paraqitjes tek organet komunale, ato asnjëherë nuk kanë hasur në veprime konkrete. Prandaj ndryshimi është i duhur me 17 tetor.

#Bashkëqeverisim

#ARSIMIpërKRYETAR

Kontribo