14 09 2022

Themelohet Komisioni Ekzekutiv për Shëndetësi

Me propozim të Kryeministrit, Albin Kurti, sot në mbledhjen e qeverisë u miratua formimi i Komisioni Ekzekutiv për Shëndetësi. Ky Komision që do të drejtohet nga vetë ai, sot pasdite mbanë mbledhjen e parë.

Komisioni Ekzekutiv për Shëndetësi ka këto përgjegjësi: e para të bëjë analizën dhe ndarjen bashkëpunimit publiko privat. Reformimin e SHSKUK-së përmes fuqizimit të QKUK-së dhe spitaleve rajonale, zhvillimin e sektorit publik të shëndetësisë, themelimin e spitalit rajonal të Prishtinës”.

Kontribo