20 05 2021

Tinka Kurti: Institucionet të mos heshtin karshi dhunës dhe abuzimit ndaj grave

“I drejtohem Policisë së Kosovës, Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, gjykatësve dhe prokurorëve indiferentë: gratë po vriten dhe përdhunohen, nuk ka gjumë të rehatshëm me këtë gjendje, shpërfillja është bashkëfajësi. Ky vend u përket grave, Kosova është e grave, Kosova është e grave dhe burrave, andaj në vend se grave t’iu dridhet zëri kur ato denoncojnë krimet, janë kriminelët e abuzuesit që duhet të dridhen.” – deputetja Tinka Kurti në emër të Grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Link:
https://www.facebook.com/vetevendosje/videos/4191476510914130

Kontribo