11 11 2021

Tophanja dhe Kodra e Trimave është mobilizuar për fitoren e Arben Vitisë në Prishtinë

Me Arben Vitinë Kryetar lagjet e Prishtinës nuk do të jenë më territor për grumbuj të pashpresë ndërtesash që ngushtojnë jetën dhe përditshmërinë e saj. Do të vihet rend dhe rregull, e do të punohet me plan urbanistik për t’i jap shprehje të reja jetës së shëndetshme e të sigurtë për të gjithë dhe gjithsecilin. Me datë 14 nëntor, me numrin 144 votojmë njeriun më të përgatitur e më meritor për Kryetar të Prishtinës, votojmë Arben Vitinë dhe festojmë fitoren tonë.

Kontribo