23 08 2019

Tubim me bashkatdhetarë në Kaçanik

Në Kaçanik, në një takim shumë të ngrohtë e motivues, mërgimtarët që po e kalojnë verën në atdhe, e pritën kryetarin e Lëvizjes Albin Kurtin dhe kryetarin e qendrës sonë atje Avni Tafilin. Në Kaçanik Lëvizja prin prej disa vitesh, dhe në zgjedhjet e qershorit 2017 Kaçaniku votoi masivisht për VETËVENDOSJE!-n. Edhe në zgjedhjet e ardhshme do të fitojmë. Garancë për këtë është përkrahja e madhe e pa rezervë e banorëve të Komunës së Kaçanikut, e sidomos atyre nga mërgata jonë. Kaçaniku i varfëruar e me shumë probleme, e meriton një qeveri e cila do të zhvillojë ekonominë, arsimin, shëndetësinë e infrastrukturën, dhe që punon për realizimin e amanetit të dëshmorëve e të ëndrrave e fëmijëve.

Kontribo