27 10 2019

Turneu memorial i futbollit “Astrit Dehari”

Me aktivistë e mbështetës nga të gjitha qendrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! organizuam për të dytin vit radhazi turneun e futbollit në nder të aktivistit tonë Astrit Dehari.

55 ekipe nga e gjithë Kosova dhe një ekip nga Shqipëria morën pjesë, ndërkaq fitues doli skuadra nga Qendra e Lipjanit.

Futbolli të kalitë së bashku me të barabartit e tu. Astriti e ka dashur futbollin dhe loja barazitare në skuadër e ngazëllente. Le të bëhemi gjithnjë e më të bashkuar, më të fortë dhe më të mirë me njëri-tjetrin, siç do të donte Astriti.

Kontribo