02 11 2021

Uglari vetëvendosës

Në takimin falenderues në Uglar, gjetëm mobilizimin e madh të strukturave dhe qytetarëve të këtij lokaliteti, për t’ia dhënë ndryshimin Gjilanit, dhe për ta kthyer qytetin kah e mbara. Energjitë e reja i duhen komunës, bashkë me ndershmërinë e profesionalizmin, prandaj 144 është numri e Alban Hyseni është emri, për bashkëqeverisje e udhëheqje të re.

#përtëgjithafshatrat

Kontribo