10 11 2021

Ura mes Kryetarit Haskuka e Kryeministrit Kurti e shpejton zhvillimin në Prizren

Kryetari Mytaher Haskuka tash e ka një qeveri qendrore që e mbështet për ta zhvilluar më shumë e më shpejtë Prizrenin. Ura mes Kryetarit Haskuka dhe Kryeministrit Kurti është ura që e solli projektin e rrugës Prizren-Tetovë, e që do të sjellë edhe shumë projekte të tjera që shtojnë aktivitetin ekonomik, kulturor, e turistik, në drejtim të krijimit të vendeve të reja të punës e rritjes së mirëqenies qytetare.

Me datë 14 nëntor votojmë kundër partive që kanë penguar dhe diskriminuar Prizrenin, e për qeverisjen e mirë të Haskukës. Me 14 nëntor votojmë numrin 144 që sjell Bashkëqeverisjen dhe Fitoren tonë në Prizren.

Kontribo