28 04 2019

Urime e Pashkë të gëzuara të gjithë besimtarëve ortodoksë

Ditët e Pashkës janë shenjim i vlerave që frymëzojnë besimtarët. Disa prej këtyre vlerave janë besnikëria ndaj angazhimit të marrë, mbajtja e fjalës së dhënë, vetësakrifikimi e përkushtimi ndaj së vërtetës së mbrujtur në të përbashkëtën, në komunitet.

Porosia e ripërtëritjes i mbush besim e gëzim ata e ato që besojnë e të gjithëve i udhëzon se edhe “ripërtëritja” kombëtare e shoqërore do të vijë si pasojë e punës, sakrificës dhe përkushtimit të atyre që besojnë në të.

Le të qëndrojmë e përpiqemi së bashku. Qëndron mirë kush qëndron deri në fund.

Me këto porosi në mendje e në zemër u urojmë të gjithë ortodoksëve për shumë mot Pashkën!

Kontribo