06 11 2021

Vitia ka vendosur për Arsim Ademin

Me Arsim Ademin Kryetar, afirmohet shansi për një qeverisje të re që ndriçon rrugën drejt prosperitetit për të gjithë e pa bërë dallime. Zhvillimi ekonomik lokal për t’u bërë tamam zhvillim ka nevojë të koordinohet me zhvillimet qendrore në Republikën tonë, e në këtë drejtim, programi i Kryetarit në ardhje, Arsim Ademit, më së lehti e bënë këtë. Kjo u dëshmua dje në tubimet e mbajtura me qytetarë të Verbanit, Smirës, e Sllatinës, ku në prezencën e Kryeministri Kurti, Arsim Ademi foli për pikat tona programore dhe ndërlidhjen e tyre me zhvillimet qendrore në vend.

Me 14 nëntor ndryshimi po bëhet edhe në Viti!

Kontribo