27 09 2021

Vizitë biznesit “CONDOR” në Rahovec

Ishim në vizitë te biznesi lokal “CONDOR” bashkë me kandidatët tanë për asamble Merisa Sharku, Samir Pista dhe Leonard Morina ne krye me kandidatin tonë për kryetar z. Visar Korenica ku u njoftuam nga afër me veprimtarinë afariste të këtij biznesi të suksesshëm lokal.

Ata na informuan me mënyrën e funksionimit të kësaj ndërmarrjeje, me sukseset e realizuara, por edhe me vështirësitë me të cilat përballen çdo ditë, në një treg jo fort të rregulluar e me kushte jo fort favorizuese për biznese lokale.

Kemi përsëritur dhe kemi theksuar se ekonomia është shtylla e zhvillimit të një shteti, ndërsa ekonomia lokale bazë e ecjes përpara të komunës.

17 tetori do të jetë dita nga ku Lëvizja Vetëvendosje do të jetë katalizatori I zhvillimit lokal në Rahovec.

#VV144

#VisarKorenicaKryetar

Kontribo