30 09 2021

Vizitë ndërmarrjes publike komunale KRM “Çabrati”

Kandidatja për Kryetare të Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila e shoqëruar nga kandidatët për Kuvden Komunal nga lista e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, vizituan ndërmarrjen publike komunale KRM “Çabrati”.

Fatkeqësisht, pushteti komunal në largim, e ka përdorur kompaninë për pazare politike dhe prishja e tyre i ka sjellë dëme të konsiderueshme kompanisë. Plani ynë për menaxhimin e mbeturinave përfshinë:

– Ristrukturimin e njësisë së menaxhimit të mbeturinave në Kuvendin Komunal dhe bashkërendimin e ri të aktiviteteve me kompaninë “Çabrati”.

– Eliminimi i hedhjes ilegale të mbeturinave

– Zvogëlimi i shkallës së deponimit final të mbeturinave

– Rritja e shkalles së riciklimit dhe ripërdorimit të mbeturinave

– Zhvillimi i pilot projekteve për një mjedis pa mbeturina

– Shndërrimi i Stacionit Transfer të mbeturinave në qendër riciklimi rajonale.

#BashkëQeverisim

#voto144

Kontribo