15 11 2018

Vizitë në Akademinë për Siguri Publike.

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! Albin Kurti, së bashku me sekretaren organizative, Vlora Haxhimehmedi, deputetin, Liburn Aliu, nënkryetarin e Komunës së Vushtrrisë, Besim Muzaqi dhe gjeneralin në pension, Enver Dugollin, vizitoi Akademinë për Siguri Publike në Vushtrri.

Ata u pritën nga Ismail Smakiqi, drejtor i përgjithshëm i kësaj akademie, i cili në një prezantim të gjerë tregoi se kjo akademi e themeluar në vitin 1999 bën trajnimin e kadetëve për Policinë e Kosovës, Inspektoratit Policor, Agjencisë së Menaxhimit të Emergjencave, Agjencionit Doganor, Shërbimit korrektues dhe Shërbimit Sprovues të Kosovës. Deri në vitin 2017 në këtë akademi, trajnime kanë ndjekur mbi 146 mijë vijues.

Në fund, delegacioni i Lëvizjes VETËVENDOSJE! pati rastin që nga afër të ndjekë një ushtrim të kadetëve të Policisë.

Kontribo