24 12 2018

Vizitë në Doganat e Kosovës

Sot, Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! (LV), Albin Kurti dhe Nënkryetari, Besnik Bislimi, vizituan Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave të Kosovës, z. Bahri Berishën, me bashkëpunëtorët e tij. Në këtë takim, Drejtori Berisha njoftoi z. Kurtin dhe z. Bislimin me punën e Doganave të Kosovës dhe funksionimin e sfidat e tyre. Në interesimin e përfaqësuesve të LV-së ai i njoftoi edhe për rënien drastike të importeve nga Serbia, luftimin e kontrabandës, si dhe u diskutua edhe për mundësitë për shtimin e mbledhjes së TVSh-së brenda shtetit. Të dyja palët shprehën gatishmërinë dhe interesimin për kontakte e takime të vazhdueshme në të ardhmen.

Kontribo