15 10 2021

Vizitë në fabrikën e tekstilit “Arta-Tex” në Therandë

Kandidati ynë për Kryetar Salih Zyba, së bashku me Ministren Rozeta Hajdari, deputetin Mefail Bajqinovci dhe kandidatët për Kuvend Komunal Erlida Bajrami e Drilon Zyba, vizituan fabrikën e tekstilit “Arta Tex”. Bizneset e tilla të suksesshme e me punëtore kryesisht femra janë shumë të nevojshme për shoqërinë, pasi ndihma që i jep ekonomisë familjare është shumë e madhe.Në qeverisjen tonë të ardhshme, të gjitha bizneset që hapen nga gratë sipërmarrëse do të kenë subvencionim që të ndihmohen e të fuqizohen.

#BashkëQeverisim

#NdershëmpërTherandën

#144SalihZyba

Kontribo