01 10 2021

Vizitë në fshatin Desivojcë dhe në fabrikën e ujit “Guri i Zi” në Tërstenë të Dardanës

Në natyrë dhe peizazh të bukur të fshatit Desivojcë, bashkë me Kryetarin e Qendrës së Lëvizjes në Dardanë, Bajram Mavriqi, dhe deputetin e Republikës Eman Rrahmani, ishim në një takim me banorët e këtij fshati.

Fshatrave të bukur si Desivojca u mungon infrastruktura rrugore në radhë të parë sipas banorëve. Edhe për kundër vështirësive me të cilat ballafaqohen ata, kjo nuk i dekurajon që në vendlindjen e tyre të investojnë në veprimtari të ndryshme e kryesisht në sektorin bujqësor.

Kurse, në fshatin Tërstenë, vizituam fabrikën e ujit “Guri i Zi”. Aty u mirëpritëm nga pronari dhe punëtorët. E shijuam ujin e freskët malor i cili është një pasuri e madhe e komunës sonë. Për një zonë rurale si Tërstena ky investim është jashtëzakonisht i rëndësishëm.

#BashkëQeverisim për Dardanën.

144 VETËVENDOSJE!

Kontribo