28 09 2021

Vizitë në fshatin Kurillë dhe Ralin të Prizrenit!

Vazhdojmë me angazhimin tonë shtëpi për shtëpi, rrugë për rrugë, në Kurillë dhe Ralin, që edhe nga banorët e këtyre lagjeve ta marrim rikonfirmimin për një fitore pa balotazh, pa pasur nevojë të humbim kohë dhe pas reformave që i kemi bërë, Prizreni të filloj me zhvillimin ekonomik.

Kryetari i Komunës dhe njëherësh kryetar në ardhje, prof. dr. Mytaher Haskuka, i shoqëruar nga deputeti i Kuvendit të Kosovës, Artan Abrashi dhe Kujtim Shala-stomatolog, si dhe kandidatët për Kuvendin Komunal në Prizren, Dafina Alishani, Ilir Gashi dhe Nita Shala.

#BASHKËQEVERISIM! ✅144

Më shumë për Prizrenin!

Kontribo