27 09 2021

Vizitë në fshatin Zllatar të Ferizajit!

Sot, në një ambient të këndshëm pikniku, me anëtarë e aktivistë të fshatit Zllatar, nën praninë e kryetarit të ardhshëm të Ferizajt, Valon Ramadani dhe kandidatit për asamble komunale Xhevat Sallahu, u diskutua për problemet me të cilat përballen banorët, jo vetëm të fshatit Zllatar, nevojat e përditshme të tyre e masat të cilat duhet të ndërmerren ashtu që tejkalimi i sfidave të jetë më i lehtë e ofrimi i zgjidhjeve sa më i shpejtë.

#BASHKËQEVERISIM

#VALONIpërKRYETAR

Kontribo