19 08 2019

Vizitë në HardhFest

Vera e hardhive të Rahovecit bëri bashkë në HardhFest vreshtarë, verëprodhues e dashamirës të pijes së cilës i kanë thurur vargje prej Homerit te Khajami, prej Hafizit te Emersoni, e Neruda e Lorka e sa poetë të tjerë.

Vera e Rahovecit është produkt vendor me të cilin krenohemi. Ajo zë vende të larta në konkurse botërore, dhe e vendos Kosovën në hartën e verërave të mira. Por, duhet punuar më shumë, dhe nevojitet më tepër koordinim e ndihmë nga shteti, që kjo verë të marrë famën e duhur e të mund të konkurrojë denjësisht, së paku me prodhimet e vendeve të rajonit.

Me prodhues e njohës të verës, me vreshtarë e punëtorë të kompanive të ndryshme që prodhojnë verën e Rahovecit, folëm për mundësitë që do t’u hapen në qeverisjen e Lëvizjes VETËVENDOSJE! e cila do të jetë gjithnjë përkrahësja e prodhimit vendor.

Kontribo