27 09 2021

Vizitë në Isniq të Deçanit

Kandidati ynë për kryetar të komunës së Deçanit Orges Tafilaj së bashku me Ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, shoqëruar edhe nga kandidatët për asamble nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, kanë vizituar sot lagjen Maksutaj në Isniq.

Gjatë vizitës sonë kemi diskutuar së bashku me qytetarët mbi problematikat e qeverisjes selektive në komunën tonë, trajtimin e qytetarëve në mënyrë të pabarabartë dhe me preferenca partiake, nevojat e tyre duke filluar nga ato bazike dhe shumë tema të tjera të cilat na bëjnë të kuptojmë se Deçani ka nevojë urgjente për drejtësinë, sinqeritetin dhe parimin vetëvendosës të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Qytetarë, faleminderit që po na dëshmoni rëndësinë e ardhjes sonë.

#bashkëqeverisim144

Kontribo