11 11 2021

Vizitë në Kalanë e Pogragjës

Kalaja e Pogragjës është një nga monumentet me vlerë historike e kulturore në qytetin e GjilanitKalaja e Pogragjës fatkeqësisht as nuk mirëmbahet e as nuk ka përkujdesje. Një hapësirë si kjo, do të duhej të ishte pikë e rëndësishme për vizitorë e turistë.Investimi në qasjen e saj (rruga e shtegu për ecje), si dhe mirëmbajtja e saj është shumë e nevojshme.Kalaja e Pogragjës do ta ketë kinemanë e hapur afër saj, e cila do ta shtonte atraktivitetin turistik të kalasë.

#bashkëqeverisim

Kontribo