26 01 2018

Vizitë nga Ambasadori i Republikës së Sllovenisë, z. Bojan Bertoncelj,

Sot në mëngjes, Ambasadori i Republikës së Sllovenisë, z. Bojan Bertoncelj, vizitoi Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Ai u prit nga Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, z. Albin Kurti, nënkryetarja e VETËVENDOSJE!-s, znj. Fatmire Kollçaku-Mulhaxha, dhe deputetja e Kuvendit të Republikës, znj. Fitore Pacolli.

Në fillim të vizitës ambasadori uroi Kryetarin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, z. Albin Kurti, për zgjedhjen e tij në drejtimin e Lëvizjes si dhe shprehu interesim të njoftohet dhe të kuptoj nga afër për strategjinë dhe politikat që do të ndjek gjatë udhëheqjes së tij.

Në takim u diskutua edhe për situatën politike dhe gjendjen socio-ekonomike në vend. Theks i veçantë në takim iu kushtua gjendjes së rëndë ekonomike dhe paligjshmërisë si dhe hapave që duhet të ndërmirren për të stimuluar zhvillimin ekonomik për krijimin e vendeve të punës dhe reformën e sistemit të drejtësisë për sundim të ligjit.

Kontribo