01 02 2018

Vizitë nga Ambasadori i Zvicrës, z. Jean-Hubert Lebet

Sot në mëngjes, Ambasadori i Zvicrës, z. Jean-Hubert Lebet, vizitoi Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Ai u prit nga Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, z. Albin Kurti, nënkryetarja e VETËVENDOSJE!-s, znj. Fatmire Mulhaxha-Kollçaku, dhe deputetja e Kuvendit të Republikës, znj. Fitore Pacolli.

Në takim u bisedua për situatën e përgjithshme në vend me theks të veçantë për zhvillimet e fundit politike. Po ashtu u diskutua edhe për rëndësinë e bashkëpunimit mes Kosovës dhe Zvicrës si dhe mundësitë për ta thelluar e zgjeruar këtë bashkëpunim në interes të ndërsjelltë. Kryetari Albin Kurti e njoftoi ambasadorin Lebet me qëndrimet, sfidat dhe vizionin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Në fund të këtij takimi të dyja palët u dakorduan për vazhdimin e komunikimit dhe të takimeve të rregullta.

Kontribo