25 09 2022

Votimi i anëtarit të kryesisë së Lëvizjes, si dhe kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca

“Sot është një ditë shumë e rëndësishme për Lëvizjen VETËVENDOSJE! por edhe për demokracinë në Kosovë sepse po mbahen zgjedhjet e brendshme e demokratike të një subjekti i cili është edhe fitues i zgjedhjeve, dhe natyrisht që janë të rëndësishme për nivelin e demokracisë tonë”, tha kryetari i Kuvendit të Kosovës, si dhe anëtari i kryesisë së Lëvizjes, Glauk Konjufca pas votimit në procesin e zgjedhjeve të brendshme të Lëvizjes.

“Brenda Lëvizjes sot ka një pjesëmarrje shumë të kënaqshme politike, me një gjithëpërfshirje të jashtëzakonshme të të gjitha shtresave dhe niveleve, e sidomos të të rinjve dhe të rejave për poste të rëndësishme brenda partiake dhe lokale”, tha Konjufca.

https://fb.watch/fN1bbtE44M/

Kontribo