25 09 2022

Votimi i kandidatit për kryetar të Qendrës së Prishtinës dhe anëtari i Kryesisë së LV-së, Arben Vitia

Në të gjitha qendrat e Lëvizje VETËVENDOSJE! po mbahet procesi zgjedhor për strukturat e reja të nivelit qëndror, ndërkaq në 26 sosh po mbahet procesi edhe për nivelin e dytë organizativ që përfshin struktrurat e reja drejtuese në nivel të qendrave tona.

Ky proces po mbahet edhe në kryeqytet, në Qendrën tonë të Prishtinës, me ç’rast të drejtën për votim e ka shftrytëzuar edhe kandidati për kryetar të Qendrës së Prishtinës dhe anëtari i Kryesisë së LV-së, Arben Vitia.

Ai ka ftuar anëtarërësinë e Lëvizjes në Prishtinë që marrin pjesë në votim dhe të bëhen pjesë e vendimmarrjes dhe demokracisë së brendshme.

https://fb.watch/fM0dNVcdfS/

Kontribo