25 09 2022

Votimi i Kryetarit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti në procesin e zgjedhjeve të brendshme të Lëvizjes

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! njëherit edhe kryeministri i Republikës, Albin Kurti, pas votimit në procesin e zgjedhjeve të brendshme të Lëvizjes ka ftuar të gjithë anëtarët që ta ushtrojnë të drejtën e tyre për të zgjedhur udhëheqje të mira dhe struktura të reja për 4 vjetët e ardhshme.

“Është ditë e demokracisë në Lëvizjen VETËVENDOSJE! për shkak se i kemi zgjedhjet e brendshme dhe secili anëtarë i subjektit tonë politik mund dhe duhet të dëgjohet. Në qendra të Lëvizjes VETËVENDOSJE! mbahen zgjedhjet për Kryetar të Lëvizjes, për Kryetare të strukturës së re “Gratë për VETËVENDOSJE!”, për strukturën po ashtu të re “Rinia për VETËVENDOSJE!,” por gjithashtu edhe për nivelet e qendrave në 26 sosh’’, tha Kryetari Kurti.

Ai po ashtu theksoi se me këto struktura të reja, ne synojmë që në kuadër të drejtimit tonë progresist ta bëjmë një organizatë edhe më të fuqishme.

https://fb.watch/fLVlpJiPML/

Kontribo