21 01 2018

Votimi në zgjedhjet e brendshme të Lëvizjes VETËVENDOSJE! vazhdon i rregullt

Komisioni Zgjedhor i Lëvizjes VETËVENDOSJE! njofton se procesi i votimit në zgjedhjet e brendshme për kryetar të Lëvizjes VETËVENDOSJE! po zhvillohet në mënyrë të rregullt. Të gjitha vendvotimet në Kosovë janë hapur sot në ora 10:00 dhe do të mbyllen në ora 19:00. Njëkohësisht votimi po zhvillohet në mënyrë të rregullt edhe jashtë Kosove në Qendrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në mërgatë. Deri tani nuk është paraqitur asnjë ankesë nga vendvotimet dhe anëtarët, dhe procesi po zhvillohet me një interes të veçantë të shprehur nga anëtarësia.

Shfrytëzojmë rastin të ftojmë edhe një herë të gjithë anëtarët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! të dalin sot në votim për ta ushtruar të drejtën e tyre demokratike për përcaktimin e drejtimit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Prishtinë, 21 janar 2018

Komisioni Zgjedhor i Përgjithshëm
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo