21 10 2022

Zgjedhjet e brendshme në Qendrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në mërgatë

Kanë përfunduar zgjedhjet e brendshme edhe në Qendrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në mërgatë.

Në katër Qendra të mëdha të LV, anëtarësia jonë ka votuar për Kryetar Qendre, kurse në pesë Qendra po ashtu të mëdha, Kryesia e Lëvizjes VETËVENDOSJE! ka caktuar pesë koordinatorë të rinj.

Në Suedi, anëtarësia e Lëvizjes tonë ka zgjedhur si kryetar Zenel Zenelin. Në Danimarkë, për kryetare Bernarda Begun. Në Britani të Madhe, për kryetar Qendrim Krasniqin, dhe në ShBA për kryetar Edmond Pruthin.

Ndërkaq, Kryesia e Lëvizjes VETËVENDOSJE! ka caktuar koordinatorët për qendrat si në vijim: Për Qendrën e LV në Zvicër, koordinator është caktuar Besim Neziri. Për Qendrën e LV në Itali, Erald Korra. Për Qendrën në Finlandë, Bujar Hajdini. Për Norvegji, Kaltrina Lajçi. Për Benelux, koordinatore është caktuar Lirije Zeneli.

Kontribo