03 10 2021

Zhegra dhe fshatrat e Gjilanit përreth, në përkrahje masive për Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Sot vizituam Zhegrën historike, me fshatrat Stançiq, e Demiraj, ku u njoftuam me problemet e shumta infrastrukturore dhe shqetësimet e mëdha me punësimet partiake.

Kandidati për kryetar Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Shefqet Jakupi, Selvete Sylejmani e Bejtullah Osmani, u zotuan se pas 17 tetorit fshatrave do t’i kthehet vëmendja komunale.

Punësimet partiake e nepotiste do të marrin fund, si dhe palestra sportive do të rregullohet sepse atë e meritojnë Zhegrasit, meqë aty nuk mungojnë talentet e nevoja për palestër është e madhe.Zhegra për ndryshimin e madh, përmes numrit 144!

Kontribo