04 11 2021

Zhupa e Prizrenit është për Mytaher Haskukën

Kryetari i Komunës së Prizrenit, prof.dr. Mytaher Haskuka, bashkë me kryetaren e NDS- së, Emilija Redžepi, takuan qytetarët e Zhupës dhe simpatizantët e NDS- së, të cilët e konfirmuan përkrahjen për Mytaher Haskukën, në zgjedhjet e 14 nëntorit.Kryetari Haskuka e falënderoi Emilija Redžepin dhe simpatizantët e saj për përkrahjen që po i japin atij në balotazhin e 14 nëntorit dhe theksoi se angazhimi dhe vullneti për punë të mira, do të vazhdojë dhe nuk do të ndalet, sepse ne jemi alternativa e vetme për qytetarët e Prizrenit.S’ka kthim mbrapa!Bashkë qeverisim!

#BashkeQeverisim

#SkaKthimMbrapa

Kontribo