17 10 2015

ZÜRICH: KUNDËR ZAJEDNICËS! NË MBROJTJE TË SOVRANITETIT!

‘Zajednica’ është projekt famëkeq dhe jashtëzakonisht i dëmshëm, që si kërkesë erdhi nga pushtetarët e Serbisë, dhe u pranua nga pushtetarët tanë servilë e antikombëtarë në Kosovë. Krijimi i saj e bosnjëzon vendin, duke ia copëtuar territorin, permes kompetencave ekzekutive që do t’i jepen asaj në 30% të territorit.

‘Zajednica’ cënon shtetin e Kosovës. E ardhmja me ‘Zajednicë’ brenda shtetit bëhet e pasigurtë!

Prandaj, edhe Diaspora i bashkangjitet popullit të Kosovës në kauzën e tyre për mbrojtje të Republikës. Fuqishëm në kundërshtim të ‘Zajednicës’ dhe për mbrojtje të sovranitetit të Kosovës.

ZAJEDNICA NUK KALON!

Kontribo