17 07 2019·News,Uncategorized @en

Driton Vela anëtarësohet në VËTËVENDOSJE!.

Driton Vela në VËTËVENDOSJE!. Tash jemi edhe më të fortë e më të përgatitur. Ai është asistent në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës dhe specialist i mjekësisë interne. Definitivish...

Lexojeni të plotë