01 03 2021·Lajme

Kryeministri në ardhje, Albin Kurti, priti Ambasadorin e Turqisë, z. Çağri Sakar

Sot, Kryeministri në ardhje, Albin Kurti, bashkë me kandidaten për deputete, Fitore Pacolli dhe asistenten ekzekutive, Valë Gjonbalaj, në zyret e Lëvizjes priti Ambasadorin e ...

Lexojeni të plotë

POLITIKA

Shiko të gjitha

Lëvizja

Shiko të gjitha

Aksionet

Shiko të gjitha