12 09 2019

Jetmire Vrenezi

66

Shkrime

Emri i plotë

Jetmire Vrenezi

Jetmire Vrenezi ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës. Aktualisht është në përfundim të studimeve pasuniversitare në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin e Tiranës. Ka punuar në disa kompani private të ndërtimit në Malishevë e Prishtinë.

Jetmira kontributin e saj profesional e ka dhënë në Drejtorinë e Urbanizmit në Komunën e Prishtinës dhe aktualisht është duke punuar në Drejtorinë e Inspektorateve në Komunen e Prizrenit. Ajo është angazhuar në aktivitete politike si aktiviste e Lëvizjes VETËVENDOSJE! që nga viti 2012.

Një kontribut me rëndësi ka dhënë edhe në Kuvendin Komunal të Malishevës, ku është vlerësuar si një nga anëtaret më aktive që ka patur Kuvendi Komunal i Malishevës, duke artikuluar dhe adresuar shumë probleme e shqetësime të qytetarëve.