26 01 2021

Luan Aliu

58

Shkrime

Emri i plotë

Luan Aliu

Luan Aliu është i lindur në Gjilan më 6 korrik 1983. Ai ka studiuar degën Kriminalistikë, dhe mban titullin Bachelor i Arteve në Kriminalistikë.

Ai është njëri nga themeluesit e Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan. Ai është asistent administrativ në Qendrën e Gjilanit.

Në qeverinë Kurti ai ka shërbyer si këshilltar politik i Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Xhelal Sveçla. Si dhe çështjet e sigurisë janë ekspertiza e tij profesionale ku edhe do të angazhohej nëse do të zgjidhej deputet i Kuvendit të Kosovës.

Luan Aliu kandidon për herë të parë si deputet në listën e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.