Nijazi Isaku

56

Profili

Emri i plotë

Nijazi Isaku

Nijazi Isaku u lind më 22 nëntor 1981 në Viti. Ka përfunduar Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës. Vijoj studimet post-diplomike në drejtimin Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Universitetin “Hasan Prishtina”. Ai punon në Ndërmarrjen Publike Banesore SH.A., Prishtinë, në pozitën e Sekretarit Korporativ, që nga viti 2014.

Angazhimin politik në Lëvizjen VETËVENDOSJE! e ka që prej themelimit të saj, nga viti 2005. Është zgjedhur kryetar i Pikës së qytetit të Vitisë në dy mandate. Ka qenë Sekretar Organizativ i Qendrës për një mandat, anëtar i Këshillit të Përgjithshëm për dy mandate. Tani është zgjedhur Kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Viti. Ai po ashtu është zgjedhur si asambleist i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Kuvendin Komunal të Vitisë në zgjedhjet 2017.

Ai është i martuar dhe ka dy fëmijë.