Halil Thaçi

Profili

Emri i plotë

Halil Thaçi

Vendbanimi

Kastriot

Pozita

Kandidat për kryetar komune në Kastriot

Programi Qeverises

Halil Thaçi u lind në shtator të vitit 1981 në Prishtinë. Aktualisht jeton në Milloshevë me familjen e tij.

Shkollën e mesme e kreu në Prishtinë, e po ashtu edhe Fakultetin Ekonomik në programin Banka, Financa dhe Kontabilitet. Halil Thaçi menaxhon suksesshëm biznesin e tij familjar që nga viti 2000.

Është aktivist shembullor në përfaqësimin e problemeve dhe sfidave të qytetarëve gjithandej Kosovës, posaçërisht të Kastriotit.

Në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 ishte kandidat për deputet dhe mori mbështetje të gjerë qytetare.

Aktualisht është kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Kastriot.

Me vendosmërinë dhe vullnetin e tij, mbi bazën e parimeve të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, ai do të japë ndihmën dhe kontributin për shoqërinë tonë, posaçërisht për qytetarët e Kastriotit.