25 09 2021

Bashkë qeverisim për Lipjanin

Trajtimi i barabartë i të gjithë qytetarëve pa dallim në investime e punësim dhe depolitizimi i arsimit në njërën anë bashkë me funksionalizimin e qendrave shëndetësore në fshatrat e komunës së Lipjanit dhe mbështetjen e bujqve e fermerëve përmes ngritjes së subvencioneve në anën tjetër, do të jenë prioritetet e qeverisjes së re të Lipjanit me kryetar Adnan Rrustemin.

Bashkë më shumë me Lipjanin, bashkë më mirë, bashkë punojmë dhe bashkë qeverisim me Adnan Rrustemin dhe numrin 144.

Kontribo