27 09 2021

Bashkëbisedim me të rinjtë e Mitrovicës

Ndejat me të rinjtë janë gjithmonë të këndshme. Ashtu ishte edhe kafja që pimë së bashku me rininë mitrovicase dhe deputetin Armend Muja.

Shumë prej tyre tashmë kanë kryer shkollim, e të tjerët janë në prag të daljes në treg të punës. Ne po kujdesemi që me politikat zhvillimore të hapim rrugë për të rinjtë.

Në bashkëpunim me Qeverinë Kurti do të kthehemi edhe njëherë në kohën kur të diplomuarve mitrovicas, nga fakulteti u duhej vetëm të shkonin deri në Trepçë, pjesa tjetër ishte karrierë dhe krenari.

Kontribo