11 10 2021

Mushnikova e Prizrenit ka ndarë mendjen për numrin 144!

E ajo çfarë na jep neve vullnet për një të ardhme më të mirë së bashku është entuziazmi dhe mikpritja e ngrohtë e banorëve të fshatit Mushnikovë. Kryetari i Komunës së Prizrenit dhe kryetarI i ardhshëm prof.dr. Mytaher Haskuka së bashku me ministrin e Kulturës, Rinisë e Sportit, Hajrulla Çeku, zëvendësministrin Almir Veliji, deputetin Arbër Rexhaj dhe kandidatin për Kuvendin Komunal të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Emell Dilji mbajtën tubim me banorët e fshatit Mushnikovë.

Banorët e këtij fshati gjithmonë kanë ditur të organizohen dhe të rreshtohen drejt. Ky fshat është vetëm një shembull se si kemi punuar në adresimin e kërkesave të të gjithë qytetarëve të Komunës. Nuk ka asnjë lagje dhe asnjë fshat të komunës ku nuk kemi investuar. Në mandatin e dytë do ta vijojmë këtë bashkëpunim të shkëlqyeshëm të bashkëqeverisjes.Lëvizja Vetëvendosje, VAKAt-i, SDU-ja dhe partitë tjera të komuniteteve bashkë qeverisin lart, kjo gjë është reflektuar edhe në nivelin komunal, që fitoren ta sigurojmë në raundin e parë, sepse nuk duhet humbur kohë.Një gjë është e sigurt, Prizreni nuk do të kthehet në kohën e krimit të organizuar, por do ta vazhdojë zhvillimin me bashkëqeverisje.

#BASHKËQEVERISIM

#MëshumëpërPrizrenin

#LëvizjaVETËVENDOSJE

Kontribo