03 03 2023

Takim me drejtoreshën e NDI, znj. Nancy Soderberg

Përfaqësuesit e organizatës NDI, Ambasadoren, drejtoreshën rezidente të kësaj organizate për Kosovë, znj. Nancy Soderberg, bashkë me zëvendës drejtorin, z. Valon Kurhasani, dhe Drejtorin e Programit, z. Pajtim Gashi, në zyret tona i mirëpritën Sekretari Organizativ, Alim Rama dhe Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare, Hajrulla Çeku, së bashku me Sekretarin për Media dhe Komunikim, Arlind Manxhukën, Koordinatorin e Qendrave, Valon Hotin dhe Anila Vrajollin nga SMN.

Në këtë takim miqësor u njoftuam për punën dhe projektet e deritashme të NDI, për planet e mëtejme të kësaj organizate, si dhe diskutuam për mundësinë e bashkëpunimit në fusha ku kemi interes të ndërsjellë. Ne e njoftuam znj. Soderberg dhe z. Kurhasani për aktivitetet tona që do të zhvillohen përgjatë këtij muaji nga organizata Gratë për VETËVENDOSJE!: “Marsi sjell Pranverën GRATË BARAZINË”, dhe me ta ndamë bindjen e përbashkët për bashkëpunim në çështje që lidhen me fuqizimin e grave rinisë në të ardhmen.

Kontribo